Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen, stuur hiervoor een mail naar info@byevajewelry.nl met je naam, ordernummer en de item(s) die je wilt retourneren. Binnen 14 werkdagen nadat de retour is ontvangen zal deze worden verwerkt en zal de terugbetaling in orde worden gemaakt.

! Retourvoorwaarden !

- In verband met hygiëne mogen oorbellen niet worden geretourneerd.

- Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

- Retourzendingen worden alleen aangenomen als deze in originele staat worden teruggestuurd, beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

- Heb je bezorgkosten betaald omdat je bestelling onder de €35,-  was? Dan zullen wij deze natuurlijk ook aan je terug betalen, mits je de volledige bestelling retour stuurt.

- Na ontvangst van de retour gestuurde item(s) zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag aan je terugbetalen op dezelfde wijze als de gekozen betaalmethode.

- Klopt je bestelling niet of is er iets kapot aangekomen? Neem dan contact met ons op via mail, instagram of het contactformulier op de website. Vergeet hierbij niet je naam, ordernummer en item(s) waarom het gaat aan te geven.

© 2019 - 2022 ByEvaJewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Momenteel is het helaas niet mogelijk om te bestellen, vanaf begin 2023 zullen we weer open gaan!